Güvenliğiniz İçin Güvenilir Dost

Özel Güvenlik Hizmeti

1998'de Türkiye'nin en iyi güvenlik şirketi olma misyonu ile kurulan Şirketimiz, koşulsuz müşteri memnuniyetini esas almaktadır.

Koşulsuz müşteri ve çalışan memnuniyeti prensibi ile özel güvenlik sektöründe profesyonel çözümler üreten Hedef Güvenlik A.Ş., faaliyetlerini Türkiye'nin her yerinde başarılı bir şekilde yerine getirmektedir. HEDEF GÜVENLİK A.Ş., sektörün en saygın ve tecrübeli şirketlerinden biridir.

Özel güvenlikte ihtiyaç ve beklentilerinize özel çözümler üretiyoruz. Güvenlik sektöründe en hızlı ve dinamik yapılanma ile size özel kusursuz hizmet veriyoruz. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye'de özel güvenlik hizmeti veren Hedef Güvenlik, profesyonel kaliteli hizmet sunmaktadır.

HEDEF Güvenlik A.Ş. olarak, 1998 yılından itibaren sürdürdüğümüz hizmetlerimizi, 5188 Sayılı Kanun ve Uygulama Yönetmeliği esaslarına uygun olarak sürdürmeye devam etmekteyiz. 1998'den beri güveninizle, 365 gün görevde, göreve hazırız. Sizin için değerli olan ne varsa, Hedef Güvenlik yanınızdadır.

Hedef Güvenlik, güvenlik sistemleri optimizasyonu, CCTV (Kapalı Devre Kamera Sistemleri), IP kameralar ve alarm kontrol sistemleri hakkında size özel danışmanlık hizmeti vermektedir.